Gastenboek

Lees hier ons gastenboek!


Marjo over Stress Relief/ Backpath maandagavond, (geplaatst 29 november 2017)

Vanaf mijn 12e jaar heb ik rugpijn. Via het W.G. Amsterdam ben ik in 1962 terecht gekomen in het Goois kinderziekenhuis, en daar 1 jaar gebleven in rekverband. Dat was toen plat op je rug liggen met gewichten aan beide kanten. Er werd toen een dubbele scoliose en een scheuerman geconstateerd, dat verklaarde mijn hoofdpijn. Veel hoofdpijn is destijds de reden geweest voor verdere onderzoeken. 

Daarna van alles gedaan, 3 keer per week heilgymnastiek, chiropractor, osteopaat en eindeloos veel naar de fysio. Ik weet het niet eens meer allemaal.

Ik heb tot oktober dit jaar (2017), 1 1/2 jaar achter elkaar, bij de fysio gelopen en acupunctuur gehad voor het pijnvrij krijgen van een peesplaat aan mijn bovenbeen. Ik werd er 's nachts wakker van, het deed veel pijn.  En nu…. ben ik pijnvrij, ik slaap weer gewoon door.

Een tijd dacht ik, ik onderneem niets meer op dit gebied, dit hoort bij mij. Het helpt toch allemaal niet. Gewoon gaan opletten wat ik doe, anders loop ik weer x dagen met mijn rug in 90°. Een dagje shoppen, ik werd chagrijnig van de rugpijn.

Ik doe nu inmiddels 3 jaar Yoga, best wel veel geleerd, b.v. tillen vanuit je benen en niet vanuit je rug. Sinds eind augustus 2017 zit ik bij Jaap op yogales, bij Studio SanRay in Heerhugowaard. Fantastisch deze yoga, hij werkt tijdens de les ook met de Backpath. Spiergroepen worden nu verstevigd en voor het eerst van mijn leven, zo ver ik mij herinner, heb ik geen rugpijn meer, zelfs niet als ik in de tuin heb gewerkt!!!!

Voordeel, de Backpath kun je zelf pakken wanneer je denkt hem nodig te hebben. Echt heel fijn. Tijdens de lessen wordt er behalve met de Backpath ook goed gewerkt aan het bekkengebied, heel zinvol blijkt nu. De peesplaat is er goed van opgeknapt bij mij.

Vorige week stapte ik onvoorzichtig van een stoel af, effe geen trapje pakken, maar de stoel. Het schoot in mijn rug, dat ik te snel eraf stapte, ik hoorde het zelfs, tak. Zoveel pijn hierdoor dat ik mijn sokken niet meer aan kon krijgen, bukken ging niet meer. Meteen de Backpath gepakt en dat verlichtte al een heel stuk. Zaterdag al best normaal kunnen functioneren. Dinsdags was ik weer helemaal pijnvrij en dat in 4 dagen.

Als ik veel in de auto zit had ik altijd best last van mijn knie. Laatst naar Wierden geweest de week daarvoor naar Zwijndrecht gereden en geen last gehad van mijn knie. Ook dit probleem is nu van de baan, heel fijn dat ik nu met Yoga oplossingen heb gevonden. 

Geen fysio, alleen de Backpath gebruikt en 's maandags een uurtje les bij Jaap. 

Voor mij is dit het helemaal, kan het een ieder aanraden.

 

Inge over de maandagochtend Backpath les (geplaatst 24/9/17) 

Ik wil je bedanken voor de yogalessen. Ik was erg uit balans. En mede door de yoga voel ik me meer zen en lekkerder in mij vel. Nu mijn balans meer op orde is wil ik graag werken aan mijn conditie en kracht. Dus heb ik gekozen voor een sportschool met begeleiding. Ik heb de yogalessen van jou altijd heel fijn, prettig, gezellig en ontspannen gevonden. Als ik de yoga weer op ga pakken dan zal ik zeker contact met je opnenen. Wie weet kan ik dan het tempo aan en kan ik meedoen met de donderdagavond les. Nogmaals bedankt. Sept 2017

Mirjam over Up&Running clinic2:

"Vandaag een rondje alleen gelopen, muziekje op en hoofd leeg. In gedachten rozenblaadjes tussen mijn vingers en aandacht voor "licht lopen". Wow wat ging dat lekker en goed!!! Door heilooer bos met heerlijke geuren en kleuren. Bedankt nogmaals voor de clinic, ik kijk uit naar de volgende!  maart 2017

 

Karin over Yoga Core Power:

Gisteren bij Jaap de CORE POWER les gedaan. Kan ik aanbevelen. Heerlijk gewerkt aan buik, heupen, billen en schouders. Stevig maar doordat het niet een flow is zoals Vinjasa en Power yoga kun je het op je eigen niveau doen. En veel aandacht voor goede uitvoering om blessures te ontzien of voorkomen. Ik zou zeggen lekker proberen! Sept 2016

Lessen en tarieven:

Hier vindt u informatie over lesdagen, lestijden en de tarieven.

Lees verder..

Contactformulier:

Aanmelden voor een les, vragen of aanvullende informatie nodig? Vul dan het contactformulier in.

Lees verder..